Παρουσιάστηκε η χορηγική συμφωνία ΟΠΑΠ - ΑΕΚ

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 14:13
UPD:14:21
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η χορηγική συμφωνία της ΟΠΑΠ ΑΕ με την ΑΕΚ παρουσιάστηκε επίσημα στον Τύπο, σε συνέντευξη που παραχωρήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, παρουσία του πρόεδρου της εταιρείας, Καμίλ Ζίγκλερ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Ντέμιαν Κόουπ, υπογράμμισε πως «είναι πάντα ευχαρίστησή μας να έχουμε εδώ την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά είναι πιο σημαντική καθώς την υποδεχόμαστε ως πρωταθλήτρια Ελλάδας και μέλος των ομίλων του Champions League».

Όπως διευκρίνισε «η συνεργασία μας δεν είναι μόνο στο sponsorship. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όραμα ως προς τον αθλητισμό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε τη συνεργασία και για τέταρτη χρονιά το νέο logo του "Πάμε Στοίχημα" θα εμφανίζεται στη φανέλα της ΑΕΚ. Η επιστροφή στις τοπ ομάδες της Ευρώπης και ο τίτλος της πρωταθλήτριας έχει κάνει υπερήφανους όλους τους φιλάθλους της. Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ ανυπομονούμε για μια συναρπαστική σεζόν».

Ο CEO της Ένωσης, Μηνάς Λυσάνδρου, επισήμανε: «Είναι μια εταιρεία που υπηρετεί τον αθλητισμό. Μας κάνει την τιμή να είναι για ακόμα μία φορά κεντρικός χορηγός της αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας μας. Η επιστροφή μας στην κορυφή της Ελλάδας και η επιτυχημένη παρουσία μας στην Ευρώπη δείχνει ότι η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που της αρμόζει. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να τα πετύχουμε χωρίς τη στήριξη όλων όσοι βρίσκονται γύρω από την ΠΑΕ, αλλά κυρίως χωρίς τη στήριξη της ΟΠΑΠ ΑΕ. Μια εταιρεία που νοιώθουμε πολύ κοντά μας, γιατί κι ο ΟΠΑΠ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και ευρύτερο από μια ανώνυμη εταιρεία».

Στην τοποθέτησή του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανέφερε ότι «είναι μεγάλη χαρά να έχουμε μια τόσο καλή συνεργασία στην προσπάθεια που κάνουμε. Εύχομαι να μεγαλώνει ο ΟΠΑΠ ως οργανισμός και εμείς ως σύλλογος. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Ο Αντρέ Σιμόες, από την πλευρά του, τόνισε πως «εδώ και 60 χρόνια ο ΟΠΑΠ έχει συνεισφέρει τόσο στην κοινωνία όσο και τον αθλητισμό. Ο οργανισμός μάς στηρίζει και μας συντροφεύει στην Ελλάδα και το Champions League. Μας δίνει ώθηση».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις