Με τη διοίκηση του ΣΕΒ συναντήθηκε ο Στ. Πιτσιόρλας

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 18:23
UPD:18:24
A- A A+

Τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει άμεσα το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για τα ζητήματα, μεταξύ άλλων, αναμόρφωσης του εταιρικού δικαίου και για τα ζητήματα απλοποίησης των διαδικασιών αδειοδότησης παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΣΕΒ, Θεόδωρο Φέσσα και Κωνσταντίνο Μπίτσιο.

Ο κ. Πιτσιόρλας παρουσίασε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, νομοθετικές πρωτοβουλίες και για τα ζητήματα εξυγίανσης των άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων.

Επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναπτυξιακή στρατηγική της κυβέρνησης, στον κεντρικό ρόλο που κατέχει η μεταποίηση σε αυτήν, καθώς και στην ανάγκη να αποκτήσει σύντομα η χώρα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση κι έναν αναλυτικά επεξεργασμένο οδικό χάρτη για την επίτευξη του στόχου αύξησης στο 12% του ΑΕΠ της βιομηχανικής παραγωγής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ακόμη, ο γ.γ. Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Απόστολος Μακρυκώστας και ο διευθυντής του Τομέα Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, Γεώργιος Ξηρογιάννης.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή