Υβριστικές αναφορές Αυλωνίτου για Μητσοτάκη σε τηλεοπτικό πάνελ

Α. Γεωργιάδης: Μέχρι να φτάσει η ώρα των εκλογών έχουν ακόμη πολλά να δουν τα μάτια μας
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 10:23
UPD:10:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Με ασυνήθιστες για τον δημόσιο διάλογο αναφορές επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤΙ για την πυρκαγιά στο Μάτι η κα. Αυλωνίτου σε αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο, αρχικά κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες».

Στη συνέχεια,  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι «ο κόσμος κάηκε στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά» είπε για τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι «λέει π@π@ριές».
JOHN PAPPAS

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος, ζήτησε την παραπομπή της Ελένης Αυλωνίτου στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, ενώ και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι «σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα εάν ανήκε η κα. Αυλωνίτου θα είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη. Κάθε ημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πράγματα όλο και χειρότερα. Να σκεφτεί ο κόσμος ποιους ψήφισε στην Βουλή. Μέχρι να φτάσει η ώρα των εκλογών έχουν ακόμη πολλά να δουν τα μάτια μας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή