Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 08:44
UPD:08:46
EUROKINISI/Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 και πιθανόν πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 20 έως 33 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι και τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 

Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική 

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι και τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή