Μαξίμου: Το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως επιδεινώνεται

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 16:48
UPD:17:05
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για διαρκή ψέματα από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνουν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος «ανοίγουν στα Σκόπια την πόρτα του ΝΑΤΟ».

Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς κύκλους «το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως επιδεινώνεται. Αφού έβγαλε ψεύτες τους θεσμούς για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τα σενάρια περί δήθεν τέταρτου μνημονίου, τώρα καταπιάνεται και με τον γγ του ΝΑΤΟ».

«Του θυμίζουμε λοιπόν» επισημαίνουν οι κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου «ότι ο κ. Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως προϋπόθεση για την ένταξη της πΓΔΜ είναι η "πλήρης επικύρωση της συμφωνίας" με την πΓΔΜ, δηλαδή η θετική ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος και της συνταγματικής αναθεώρησης».

«Επομένως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποφασίσει: ή και ο κ. Στόλτενμπεργκ είναι  ψεύτης ή η Ελλάδα δεν παραδίδει κανένα απολύτως διαπραγματευτικό όπλο και ο ψεύτης είναι ο ίδιος», υπογραμμίζουν.

Τέλος σχολιάζοντας τα περί «μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας» αναφέρουν ότι «ο Πρωθυπουργός προ ημερών τον κάλεσε να κοιτάξει την ταυτότητά του για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Άλλο ιθαγένεια και άλλο εθνότητα. Τόσο δύσκολο είναι για το καλύτερο βιογραφικό της χώρας;».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή