Βάλε-βγάλε την κόκκινη γραβάτα

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 20:50
UPD:21:09
A- A A+

Φορώντας γραβάτα εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, μία ημέρα μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε το Eurogroup.

Ο κ. Τσίπρας έκανε πράξη το στοίχημα που είχε βάλει στις 24 Ιανουαρίου του 2015, όταν και είχε τονίσει: «Το βάζω σαν στοίχημα πως θα φορέσω γραβάτα όταν κουρέψω το χρέος»

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η στιχομυθία περί γραβάτας, καθώς κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως «τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται».

Ωστόσο η γραβάτα έμεινε για λίγο στο λαιμό του πρωθυπουργού καθώς στο τέλος της ομιλίας του, σε μια συμβολική κίνηση έβγαλε την γραβάτα που για πρώτη φορά έβαλε σήμερα.

«Κερδίσαμε μια μάχη όχι όμως τον πόλεμο, ο πόλεμος είναι εκεί έξω, υπάρχουν αδικίες που θα αποκαταστήσουμε και κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε και γραβάτα», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Τσίπρας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή