ΚΙΝΑΛ: «Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω»

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 15:16
UPD:15:17
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανακοίνωση με την οποία τονίζεται ότι συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν, εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής θέλοντας να στείλει μήνυμα ενότητας στα κόμματα και τις κινήσεις που το συνθέτουν, καθώς και στα στελέχη του Ποταμιού που σύμφωνα με τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 1η Ιουλίου θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας».

Παράλληλα, τονίζεται ότι «κοινός στόχος των κομμάτων και των κινήσεων που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών».

«Ενώνουμε δυνάμεις της κοινωνίας απέναντι στις συντηρητικές και αδιέξοδες πολιτικές και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιδιώκουμε τον πλουραλισμό ιδεών.

Παράλληλα όμως, μέσα από τις αναγκαίες πολιτικές συνθέσεις, υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για ενότητα.

Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά.

Αυτό αποτελεί απαίτηση και εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής.

Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω», σημειώνει με νόημα το Κίνημα Αλλαγής.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή