Στη Βουλή των Ελλήνων η πρόεδρος της Εσθονίας

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 15:40
UPD:15:45
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με την πρόεδρο της Εσθονίας, Κέρστι Καλιουλάιντ, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, θέτοντας τις βάσεις για την επίτευξη μιας στενότερης συνεργασίας ανάμεσα στα κοινοβούλια Ελλάδας και Εσθονίας.

Ο κ. Βούτσης υποδεχόμενος την Εσθονή πρόεδρο αναφέρθηκε στα σημαντικά βήματα που έχει κάνει η Εσθονία στο πεδίο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης λέγοντας ότι «παρακολουθούμε αυτή την πορεία και υπάρχει πολύ στενή συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς και στο ελληνικό δημόσιο και στη Βουλή των Ελλήνων έχουν γίνει σημαντικά βήματα σ’ αυτόν τον κρίσιμο τομέα στον οποίο η νέα τεχνολογία μας δίνει πολύ μεγάλες δυνατότητες».

Από την πλευρά της η κ. Καλιουλάιντ αναφέρθηκε στην υπάρχουσα συνεργασία ανάμεσα στα δύο κοινοβούλια τονίζοντας ότι «μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις έτσι ώστε να προχωρήσουμε μαζί με αλληλεγγύη, για να οικοδομήσουμε το μέλλον» και επεσήμανε πως «θαυμάζουμε το έργο σας, τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση, ήδη την έχετε ξεπεράσει και σημειώνεται πρόοδος».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή