Ο Γιώργος Δημητριάδης παίζει με τη «Σκιά που τον ακολουθεί»

Στο Half Note, την Τετάρτη 16 Μαΐου
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 09:05

Με έντονους ηλεκτρικούς ήχους, ο Γιώργος Δημητριάδης τραγουδά τη χαρά, τον έρωτα και τη φυγή, στη συναυλία που θα πραγματοποιήσει στο Half Note (Τριβωνιανού 17 - Μετς), την Τετάρτη 16 Μαΐου, στις 9.30 το βράδυ.

Η συναυλία αυτή θα περιέχει όλη του τη διαδρομή, τη «Σκιά που τον ακολουθεί», όπως ονομάζεται και το νέο του άλμπουμ, μαζί με κάποιες διασκευές από το blender των επιρροών του. Χωρίς trends, ο Γιώργος Δημητριάδης θα τραγουδήσει τη μουσική που αγαπά και τον συνεπαίρνει.

Ο τραγουδοποιός θα εμφανιστεί μαζί με την μπάντα του, τα «παιδιά» όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλεί, την οποία αποτελούν οι Στέργιος Δήμπας και Νίκος Εφεντάκης (ηλεκτρική κιθάρα), Μιχάλης Κεχαγιάς (πλήκτρα - φωνητικά), Βίκτωρ Κουλουμπής (μπάσο) και Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα). Σε μερικά κομμάτια θα συμμετάσχει ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει το ανερχόμενο συγκρότημα Sidetrack.

Έντονος, ηλεκτρικός και με μεγάλες μεταβολές συναισθημάτων

Από την αρχή της μακρόχρονης καριέρας του, ο Γιώργος Δημητριάδης κατάφερε να δημιουργήσει το μουσικό του ίχνος, τον προσωπικό του ήχο στην εγχώρια σκηνή, φτιάχνοντας τη δική του μουσική «σχολή», κατά κοινή παραδοχή, μέσα από τραγούδια που τα διέκρινε η αμεσότητα του συναισθήματος και έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Για το νέο του άλμπουμ, ο ίδιος σημειώνει: «Μια άλλη πλευρά μου. Μοιάζει με τη σκιά σου που σε ακολουθεί στον έτσι κι αλλιώς μοναχικό σου δρόμο, που, στο τέλος του δρόμου, θα έχει σχηματίσει το πρόσωπό σου. Έντονος, ηλεκτρικός και με μεγάλες μεταβολές συναισθημάτων. Είναι ένας βιωματικός δίσκος. Είναι η ζωή μου, είναι τα πρόσωπα που έχω στη ζωή μου, είναι το σχήμα μου που μεταλλάσσεται με το πέρας των χρόνων. Από τη χαρά, τον έρωτα, τη φυγή, περνά στην απροκάλυπτη έκφραση ενός πόθου, στη μελαγχολία. Μεγαλώνεις εσύ, μοιάζει ο χρόνος να τρέχει τόσο γρήγορα σε σχέση με το όταν ήσουν νέος κι ένιωθες αιώνιος».

Πληροφορίες

Half Note Jazz Club: Τριβωνιανού 17, Μετς - Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210 9213310. Τιμές εισιτηρίων: τραπέζι: 15 ευρώ, μπαρ: 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, ηλεκτρονικά: halfnote.gr και viva.gr.

gkoul@naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή