Συνεδριάζει εκτάκτως η Super League

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 19:43
UPD:20:57
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, για την προσεχή Πέμπτη (3/05), ορίστηκε από την Super League.

Το αίτημα των έξι ΠΑΕ για τη σύγκληση δ.σ. έγινε αποδεκτό και αυτό που θα συζητηθεί είναι το ενδεχόμενο αλλαγής της ποινής του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν αδειοδοτούνται

Οι ομάδες που ζήτησαν τη διεξαγωγή δ.σ. είναι οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος,  ΑΕΚ, Λεβαδειακός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.

 2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις