Κάλεσμα Γιαννακόπουλου στον κόσμο ενόψει Ρεάλ

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 15:02
UPD:15:08
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» ζήτησε από τους οπαδούς «κόσμια συμπεριφορά» και παράλληλα «να μην απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις».

Κάλεσμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μη δώσουν δικαιώματα στην Euroleague για να τιμωρηθεί η ομάδα απηύθυνε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» ζήτησε από τους οπαδούς «κόσμια συμπεριφορά» και παράλληλα «να μην απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο και με μεγάλη ιστορία κλαμπ. Εύχομαι στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης να γίνουν ωραίοι αγώνες ανάμεσα σε δύο τεράστιες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τους ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, θα κριθούν μέσα στο παρκέ και η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί τελικά στο Final 4. 

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την ομάδα καθώς και το επίπεδό τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις που ενδέχεται να γίνουν από πλευράς άλλων παραγόντων.

Να μην τους δοθεί κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν στον Παναθηναϊκό μας νέα τιμωρία, ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων. 

Θα ήθελα να επαναλάβω την ευχή μου να προκριθεί στο Final 4 η καλύτερη ομάδα και αυτή να είναι η δική μας!».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.