Θ. Δρίτσας: Η Προανακριτική θα συνεχίσει το έργο της

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 22:34
UPD:22:37
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Τη λύπη του για την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θοδωρής Δρίτσας.

Σε δήλωσή του, ο κ. Δρίτσας διαβεβαίωσε ότι η Επιτροπή «θα συνεχίσει ως έχει και δικαίωμα και υποχρέωση το έργο της για να φτάσει μέχρι τη σύνταξη πορίσματος προς την ολομέλεια της Βουλής».

Όπως τόνισε, το ενδιαφέρον της κοινωνίας για την υπόθεση «είναι τεράστιο και απολύτως δικαιολογημένο».

«Ως πρόεδρος της Επιτροπής που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση, θέλω να βεβαιώσω τους πάντες ότι αυτή η Επιτροπή εργάζεται μέσα σε ένα αντιφατικό και ατελές συνταγματικό και νομικό πλαίσιο ώστε για πρώτη φορά σε ανάλογες περιπτώσεις η υπόθεση αυτή να φτάσει στην πλήρη διερεύνηση. Προς αυτή την κατεύθυνση, η δουλειά που μέχρι τώρα έχει παράξει η επιτροπή αυτή πιστεύω ότι θα καταγραφεί με πολύ θετικό τρόπο και θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για το μέλλον», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο κ. Δρίτσας επεσήμανε ότι η Επιτροπή, μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης, συνέχισε το έργο της και προγραμμάτισε για την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη το πρωί, την Τρίτη το απόγευμα, την Πέμπτη το πρωί, την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή το πρωί να καλέσει κατά σειρά τα αναφερόμενα στη δικογραφία πρόσωπα που έχουν πολιτική ιδιότητα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή