Πασκουάλ: Πολύ σημαντική νίκη στην πορεία προς τα πλέι οφ

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 00:46
UPD:00:48
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στη σημασία της νίκηες στη Μάλαγα στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την ισπανική ομάδα.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πετύχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά γρήγορα, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση. Ακόμα κι αν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ», σχολίασε.

«Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πολύ την εικόνα μας. Παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και ήμασταν πολύ πιο αποτελεσματικοί. Αξίζαμε να κερδίσουμε, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς στην πορεία μας προς τα πλέι οφ της διοργάνωσης», πρόσθεσε ο Ίβηρας προπονητής.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε αποτελεσματικοί και να πετύχουμε τα ελεύθερα σουτ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έξι λάθη, αλλά και μεγάλη αστοχία που έδωσε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο», συνέχισε.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μόλις δυο λάθη, παίξαμε καλύτερη άμυνα και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί στα ελεύθερα σουτ που είχαμε», κατέληξε ο Πασκουάλ.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.