Φ. Γεννηματά: «Ανοιχτό και μαζικό» το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 16:54
UPD:17:29
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Θα είναι σινιδρυτές όλοι όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την αναγέννηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη δέσμευσή της ότι το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ανοιχτό, μαζικό, δημοκρατικό με συνιδρυτές όλες τις δυνάμεις και τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, εξέφρασε η πρόεσδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά.

«Θα είναι σινιδρυτές όλοι όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την αναγέννηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματα, «ο κόσμος αγκάλιασε το σύγχρονο εγχείρημα. Σε όλη την Ελλάδα το μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της παράταξής μας εκφράστηκε με την εγγραφή 35.000 νέων μελών στο Κίνημα Αλλαγής, παράλληλα με την μεγάλη προσέλευση στις επιτροπές επεξεργασίες των θέσεων και στις διαδικασίες προσυνεδριακού διαλόγου», δημιουργώντας έτσι ένα μητρώο που ξεπερνά τα 130.000 ενεργά μέλη.

«Αυτό το Συνέδριο, το Συνέδριο της αναγέννησης, το Συνέδριο που είναι η αφετηρία για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, αγκαλιάζει την Κοινωνία, δεν εγκλωβίζεται σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων.

Στο Συνέδριο επίσης προβλέψαμε και έχουμε ήδη την ενεργό συμμετοχή εκλεγμένων εκπροσώπων των φορέων των κοινωνικών, επιστημονικών, επαγγελματικών κινημάτων και της Αυτοδιοίκησης και διακεκριμένων στελεχών του ευρύτερου προοδευτικού κινήματος.

Τολμάμε, αλλάζουμε, προχωράμε….

Ευχαριστώ τέλος την Ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαδικασιών και το δίκτυο των εθελοντών, για την προετοιμασία και πλήρη ετοιμότητά τους για τις εκλογές της Κυριακής, ανεξάρτητα από την τελικά απόφαση που ελήφθη», τονίζει η κ. Γεννηματά.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή