Ευ. Βενιζέλος για Novartis: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προστατεύει πάση θυσία τους δικούς της

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 14:58
UPD:15:00
Menelaos Myrillas / SOOC/George Vitsaras

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προστατεύει πάση θυσία τους δικούς της», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, με αφορμή την πρόταση που έχει καταθέσει η Ν.Δ. για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος της απιστίας από τους Π. Κουρουμπλή, Α. Ξανθό και Π. Πολάκη.

Όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος η πρόταση κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί από την κυβερνητική πλειοψηφία, ωστόσο όπως είπε «η κυβέρνηση σήμερα αναγκάζεται να ομολογήσει πως εξαπατά τον ελληνικό λαό».

«Προστατεύει πάση θυσία τους δικούς της και αρνείται πεισματικά να εξετάσει την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, όπως και την κλήση στην αρμόδια επιτροπή των πρωταγωνιστών της», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση «καθοδήγησε και οργάνωσε την σκευωρία και δεν είναι τυχαίο ότι σπίλωσε πρόσωπα που εκπροσώπουν τη χωρά στην Ε.Ε., που συμβολίζουν το κύρος της δικαιοσύνης, που συμβολίζουν τον αγώνα που δόθηκε από το 2010 και μετά, ώστε η χώρα να παραμείνει στην Ευρώπη».

«Συνεχίζετε με δικονομικά τεχνάσματα στην προανακριτική, γιατί η πλειοψηφία των μελών της δεν θέλει να διεξαχθεί έρευνα. Θέλει να πραμείνουν οι μάρτυρες ανώνυμοι και σιωπηλοί όπως η Ιερά Εξέταση», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας πως η δική του πρόταση είναι:  «Έρευνα για όλους μέχρι το 2018».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή