ΕΛΑΣ: Δικογραφία και για τα επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 21:37
UPD:08/03/2018 02:58
INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της πόλης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, στα επεισόδια τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ιδιωτών.

Νωρίτερα, τον σχηματισμό δικογραφίας ζήτησε και η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για τα επεισόδια με τραυματίες που σημειώθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου, στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούσαν συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών μέλη της Λαϊκής Ενότητας, του κινήματος «Δεν Πληρώνω», καθώς και κινήματα κατά των πλειστηριασμών.

Παράλληλα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ έκανε λόγο για τραυματισμούς ιδιωτών και αστυνομικών, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Καποδιστρίου.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Ενότητα είχε καταγγείλει «απρόκλητη βία, χημικά και αστυνομική καταστολή ενάντια στους διαδηλωτές της ΛΑΕ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών», σημειώνοντας πως κατά τη διάρκεια της έντασης έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο, τραυματίστηκαν τρία άτομα (δύο στελέχη της και ένα μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών).

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή