ΕΛΣ: Δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ»

300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της όπερας του Γκαετάνο Ντονιτσέττι
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 19:42
Dimitris Sakalakis

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ», την Τρίτη 13 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

DIMITRIS SAKALAKIS

Ένα από τα αριστουργήματα του ρομαντικού μπελ κάντο, η «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ» του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, επιστρέφει στην ΕΛΣ μετά από 37 χρόνια, στην πρώτη συμπαραγωγή της με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Από τις 14 Μαρτίου και για οκτώ παραστάσεις η εντυπωσιακή Λουτσία, που «τάραξε» τα νερά στο Λονδίνο, ανεβαίνει στην πολυσυζητημένη σκηνοθεσία της Κέιτι Μίτσελ και σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Πέτρου και Ζωής Τσόκανου, με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

DIMITRIS SAKALAKIS

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή, με την επίδειξη δελτίου - βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας, θα γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, από τις 12:00 έως τις 15:00. Σημειώνεται, ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου-βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια. Πληροφορίες: 213 0885700.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή