Α. Γεωργιάδης: Οργανωμένη σκευωρία από τον Τσίπρα

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 10:43
UPD:11:08
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» προειδοποιεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για οργανωμένη σκευωρία και χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα  ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης Novartis.

«Το ποινικό μητρώο του κ. Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ. Tσίπρα τον Φεβρουάριο του 2017 αυτά που έλεγε τα λένε στις καταθέσεις τους λέξη προς λέξη οι μάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα σον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας Διαφθοράς. «Η κυρία Τουλουπάκη έχει στείλει στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο» τόνισε.

Διερωτήθηκε επίσης πώς γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
 

Δημοφιλή