Πιο κοντά στο όνειρο της Αγια-Σοφιάς

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 20:09
UPD:20:13
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μακέτα του νέου γηπέδου

Το όνομα της αναδόχου εταιρείας που θα αναλάβει την επόμενη φάση των έργων ανέγερσης της Αγια-Σοφιάς ανακοίνωσε σήμερα η «Δικέφαλος 1924». 

Τα έργα αφορούν την κατασκευή του σκελετού του νέου γηπέδου της Ένωσης, έργο το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα και θα διαρκέσει 14 μήνες.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε από την Δικέφαλος 1924 ΑΕ η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας για την επόμενη φάση κατασκευής του έργου του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Η φάση αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των σκυροδεμάτων και του σιδηρού οπλισμού του φέροντος οργανισμού του γηπέδου, την κατασκευή των πυλώνων, τις υπόλοιπες χωματουργικές εργασίες καθώς επίσης την κατασκευή και την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κερκίδων. 

Το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες. Κατά τη διαδικασία επιλογής η Δικέφαλος 1924 ΑΕ έλαβε πέντε αξιόπιστες προσφορές. 

Ανάδοχος εταιρία είναι η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ μαζί με την εξειδικευμένη εταιρία σκυροδεμάτων ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρία. Να σημειωθεί ότι η εταιρία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ είναι εκείνη, η οποία υλοποίησε την πρώτη φάση του έργου με τις εκσκαφές - αντιστηρίξεις. 

Η έναρξη της εν λόγω φάσης του έργου θα είναι άμεση! »

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 18:15
    COSMOTESPORT 7 Αναντολού Εφές-Νταρουσάφακα
  • 19:15
    COSMOTESPORT 3 Άουε-Καρλσρούη
δείτε τις σημερινές 3 μεταδόσεις