Υπέρ του συλλαλητηρίου η κίνηση «Πράττω» του Ν. Κοτζιά

Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 08:45
UPD:08:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Υπέρ του συλλαλητηρίου στην Αθήνα για το Μακεδονικό τάσσεται η πολιτική κίνηση «Πράττω», της οποίας μέλος είναι ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, κάνονας λόγο στην ανακοίνωσή της για «δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης» όπου «η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζεται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών».

Ο κ. Κοτζιάς είναι μέλος της κίνησης «ιδεών και δράσης» όπως λέγεται το «Πράττω» η οποία συνεργάζεται από το 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Έπειτα από συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ, επισημαίνεται:
Η συμμετοχή του Λαού στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης και η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζεται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών.

Ο κάθε πολίτης με πατριωτική συνείδηση και σεβασμό στη Δημοκρατία και τους Θεσμούς της, μπορεί να αποτρέψει κάθε ακραία φωνή και πράξη καπηλείας του φρονήματός του.

Δυστυχώς σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στην Πατρίδα, ντόπια και ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία,  με μόνο στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης.

Το ΠΡΑΤΤΩ εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη στις κινήσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή