Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 19:35

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, θα ξεκινήσει η προπώληση για τις δύο συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο.

O αγαπημένος συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής θα επισκεφθεί την Αθήνα τον ερχόμενο Ιούνιο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Ιουνίου 2018, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ο Sting γεννήθηκε στο Newcastle της Αγγλίας, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 1977 και δημιουργήσει τους «The Police» με τους Stewart Copeland και Andy Summers. Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε στούντιο άλμπουμ, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβεία Brits και συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame, το 2003.

Ως σόλο καλλιτέχνης, ο Sting έχει κερδίσει 10 επιπλέον βραβεία Grammy, δύο Brits, ένα Golden Globe, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, μια υποψηφιότητα Tony και το βραβείο Century Award του Billboard Magazine.

Μέλος του Songwriters Hall of Fame, έχει κερδίσει τα βραβεία Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit και πιο πρόσφατα, το The Polar Music Prize. Το τελευταίο του άλμπουμ, «57th & 9th», κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016. Ακολούθησε η ομώνυμη περιοδεία με συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Sting έχει πουλήσει περίπου 100 εκατομμύρια άλμπουμ από τη συνολική δουλειά του με τους «The Police», αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης. Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 15 ταινίες, διηύθυνε την παραγωγή του A Guide to Recognizing Your Saints και το 1989 έπαιξε στο The Three penny Opera του Broadway.

Προπώληση εισιτηρίων

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 10:00 και για 24ωρες, θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση αποκλειστικά για τα μέλη του επίσημου fan club του Sting (www.sting.com).

Τιμές εισιτηρίων: Άνω Διάζωμα: 60 ευρώ (Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 66 ευρώ). Κάτω Διάζωμα - Β' Ζώνη: 84 ευρώ. Κάτω Διάζωμα - Α' Ζώνη: 100 ευρώ. Κάτω Διάζωμα - Διακεκριμένη Ζώνη: 142 ευρώ

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα για: Ανέργους (με την επίδειξη κάρτας): 25 ευρώ, Φοιτητές (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας): 45 ευρώ. Για τα ΑΜΕΑ θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Kάτω Διάζωμα (ΤΜΗΜΑ Α-ΣΕΙΡΕΣ 1&2): 25 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366 (Δεν διατίθενται στο φυσικό σημείο πώλησης τα εισιτήρια του κάτω διαζώματος). Όριο αγοράς 4 εισιτήριων ανά συναλλαγή, ενώ δεν διατίθενται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια φοιτητών, ανέργων και ΑΜΕΑ.

gkoul@naftemporiki.gr

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή