Συμβολαιογράφοι: Αναστολή φυσικών πλειστηριασμών έως τις 31 Ιανουαρίου

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 18:48
UPD:19:12
Nikos Libertas / SOOC/Nikos Libertas

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών που έχουν προγραμματισθεί για αύριο Τετάρτη και μέχρι 31.1.2018, όπως ενημερώνει τα μέλη και τους νόμιμα συμμετέχοντες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Όπως αναφέρει, η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα εν όψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Πανικόβλητη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την μεγάλη ανάπτυξη και αύξηση της κοινωνικής επιρροής του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, σε συνεργασία με την εξωνημένη ηγεσία του συλλόγου των συμβολαιογράφων Αθηνών-Πειραιώς, ανέβαλε μέχρι 31/01/2018, όλους τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία κάτω από τον φόβο του ενωτικού και νικηφόρου κινήματος για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, σχολιάζει η Λαϊκή Ενότητα.

Διαμηνύει μάλιστα ότι «θα είμαστε και αύριο και κάθε Τετάρτη παρόντες στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και σε όλα τα Ειρηνοδικεία».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή