Πάτρα: Βρέθηκαν εργαστήρια κατασκευής και συναρμολόγησης όπλων

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 14:32
UPD:14:34
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτι και σε υπόγειο διαμέρισμα των συλληφθέντων, όπου εντόπισαν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που λειτουργούσαν ως εργαστήρια. Εκεί βρήκαν πλήρη εξοπλισμό και εργαλεία για την κατασκευή, επισκευή, τροποποίηση και μετασκευή των όπλων. Επίσης, βρήκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλια, περίστροφα, πολεμικά τυφέκια, καθώς και πολλά πυρομαχικά (φωτ. αρχείου).

Δύο εργαστήρια κατασκευής και συναρμολόγησης όπλων εντόπισαν στην Πάτρα αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν δύο άνδρες, ηλικίας 58 και 69 ετών.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτι και σε υπόγειο διαμέρισμα των συλληφθέντων, όπου εντόπισαν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που λειτουργούσαν ως εργαστήρια. Εκεί βρήκαν πλήρη εξοπλισμό και εργαλεία για την κατασκευή, επισκευή, τροποποίηση και μετασκευή των όπλων. Επίσης, βρήκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλια, περίστροφα, πολεμικά τυφέκια, καθώς και πολλά πυρομαχικά.

Ο οπλισμός θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της αστυνομίας, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή