Προ ημερησίας για την ονομασία της ΠΓΔΜ ζητεί η Ένωση Κεντρώων

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 17:39
UPD:17:51
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ζητεί η Ένωση Κεντρώων, αμέσως μετά τις γιορτές.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, «διακινούνται συγκλίνουσες πληροφορίες, που μιλούν για εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων. Η Ένωση Κεντρώων ζητεί αμέσως μετά τις γιορτές να γίνει κατά προτεραιότητα προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και να πάρουν επίσημα θέση κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα».

Κατά την Ένωση Κεντρώων, «είναι αδύνατον να συνεχίζεται η διαπραγμάτευση μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, για ένα τόσο σοβαρό θέμα υπό πλήρη άγνοια της κοινωνίας και χωρίς να γνωρίζουμε τις θέσεις των κομμάτων».

Καταλήγοντας, η Ένωση Κεντρώων σημειώνει πως «κάποιοι ενδεχομένως να κάνουν υπολογισμούς χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες. Η Ένωση Κεντρώων λέει ένα πράγμα "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο". Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή