Τη Μάνδρα επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 15:34
UPD:15:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πρέπει να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, αλλά πρέπει να ληφθούν και ενδιάμεσα μέτρα, έτσι ώστε να μην είναι ανοχύρωτη πόλη η Μάνδρα απέναντι σε μια νέα φυσική καταστροφή, γιατί ο χειμώνας είναι μπροστά», η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφτηκε την πληγείσα περιοχή.

«Πρέπει να στηριχθούν οι κάτοικοι χωρίς άλλη πια καθυστέρηση και γραφειοκρατία και οικονομικά και με την οικοσκευή», πρόσθεσε.

Η κ. Γεννηματά συνοδευόταν από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, την πρώην αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τη Νάντια Γιαννακοπούλου κ.ά..

«Είμαστε στο πλευρό και των ανθρώπων και του Δήμου με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο που εμείς διαθέτουμε. Είτε είναι υλικό, είτε είναι πολιτικό, μέσα από την πίεση που μπορούμε να ασκήσουμε -από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο- απέναντι στη κυβέρνηση», σημείωσε και επιτέθηκε στη κυβέρνηση: «Ακούσαμε τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του τις προηγούμενες μέρες να λένε πάλι λόγια πολλά. Αλλά ουσία δεν υπάρχει. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, υπάρχει γραφειοκρατία, δεν υπάρχει πραγματική στήριξη του Δήμου, δεν είπαν λέξη για τη χειμερία νάρκη στην οποία είχε πέσει η πολιτική προστασία».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή