Φ. Γεννηματά: Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 19:35
UPD:19:37
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Για να βγει η χώρα από την κρίση και τα μνημόνια πρέπει να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, καταλογίζοντας στους κυβερνώντες ότι επιχειρούν να παρουσιάσουν μια «εικονική πραγματικότητα».

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, η κ. Γεννηματά σημείωσε πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «τώρα λέει πως δεν είναι αναγκαία η ένταξη στο μηχανισμό ποσοτικής χαλάρωσης σε αντίθεση με όσα έλεγε πέρσι».

«Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη», συμπλήρωσε, χαρακτηρίζοντας το αφήγημα του Πρωθυπουργού ως αφήγημα εξαπάτησης των πολιτών.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό αντι-αναπτυξιακό. Όπως συμπλήρωσε, είναι αντιλαϊκός καθώς αυξάνει την αναλογία άμεσων και έμμεσων φόρων.

Κατηγόρησε, δε, την κυβέρνηση ότι έχει εξαντλήσει τη φοροδοτική δυνατότητα των Ελλήνων πολιτών.

«Ο κ. Τσίπρας νουθετεί τις τράπεζες. Μην παριστάνετε τον Πόντιο Πιλάτο. Έχετε ευθύνη» είπε η κ. Γεννηματά προς τον Πρωθυπουργό.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «είναι ώρα να ενώσουμε και όχι να διχάζουμε τον λαό μας. Με το Κίνημα Αλλαγής, την νέα πραγματική Ελπίδα για τον λαό μας στην πρώτη γραμμή».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή