Σκουρτόπουλος: Πιστεύουμε ότι θα έχουμε τον Γιάννη το καλοκαίρι

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 00:45
UPD:00:46
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ανακουφισμένος από τη νίκη της Εθνικής στην παράταση, καθώς προηγουμένως είχε επιδείξει τάσεις αυτοχειρίας απέναντι στη Βρετανία, ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. 

«Για μας υπήρχε η πίεση για τη νίκη, αλλά μετά από ένα πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο στα τελευταία δευτερόλεπτα πήγαμε να γκρεμίσουμε ό,τι χτίζαμε. Καταλαβαίνω ότι οι παίκτες είχαν άγχος, αλλά μάλλον χαλαρώσαμε κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος. Ηρεμήσαμε στην παράταση, επιτεθήκαμε στον Κλαρκ που ήταν κουρασμένος και ο Αθηναίου πέτυχε ένα μεγάλο σουτ», σχολίασε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας. 

«Το πρόβλημα για μας ήταν ότι παίζουμε με παίκτες που δεν έχουν παίξει μαζί. Δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους σε κάθε αγώνα ή τι θα γίνει αν υπάρξουν τραυματισμοί. Είναι δύσκολο να σχηματίσεις ένα καλό ρόστερ υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες», συμπλήρωσε. 

Στον επίλογο των δηλώσεων του, ο Σκουρτόπουλος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Έχουμε δύο ματς στο τέλος Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου. Πιστεύουμε πως θα έχουμε τον Γιάννη τουλάχιστον σε έναν αγώνα. Θα μιλήσουμε μαζί του, θα δούμε το πρόγραμμα που έχει με τους Μπακς και θα αποφασίσουμε το καλύτερο για εκείνον και την ομάδα. Μπορώ να σας πω ότι ο Γιάννης θα έχει συνέχεια με την Εθνική», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.