Κυρ. Μητσοτάκης: Θα απολογηθεί και ο Αλ. Τσίπρας μαζί με τον Π. Καμμένο

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 19:41
UPD:20:05
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθεί τελικώς η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της Ν.Δ. προς τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, για την υπόθεση της συμφωνίας πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία. 

«Μετά από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού από την  Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο 6ο προσυνέδριο της Ν.Δ. στην Αθήνα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παρουσία του κ. Τσίπρα στην Βουλή είναι καλοδεχούμενη την επόμενη Δευτέρα. Αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απολογηθεί και αυτός για μία σκοτεινή υπόθεση στην οποία εγείρονται μία σειρά από ερωτήματα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Εξάλλου όπως το είχε πει και ο κ. Καμμένος "Μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι". Τους λέμε λοιπόν ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση στη Βουλή μετατέθηκε για τη Δευτέρα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, κατόπιν αιτήματος του κ. Τσίπρα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή