Κυρ. Μητσοτάκης: Εξ ορισμού την ευθύνη έχουν κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 14:11
UPD:15:49
INTIME NEWS/Δελτίο τύπου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα προκειμένου να ενημερωθεί για την τραγωδία στην Δυτική Αττική.

A- A A+

Τη σύσταση επιτροπής της Ν.Δ. που θα αναζητήσει λύσεις και παρεμβάσεις μετά την τραγωδία στη δυτική Αττική ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας την οδύνη του προς τους συμπολίτες που δοκιμάζονται. «Δεν είναι ώρα να αποδώσουμε ευθύνες» τόνισε προσθέτοντας ωστόσο ότι «εξ ορισμού την ευθύνη την έχουν κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση».

Μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματος στη Χίο για το μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έδωσε τα συγχαρητήριά του σε πυροσβεστική και αστυνομία. «Δεν είναι ώρα να αποδώσουμε ευθύνες, εξ ορισμού την ευθύνη την έχουν η κυβέρνηση και η τοπική αυτοδιοίκηση που πρέπει να διαχειριστεί την κρίση», τόνισε επισημαίνοντας πως στη δυτική Αττική υπήρχαν ζητήματα με μπαζώματα αλλά και έλλειψη αντιπλημμυρικού σχεδιασμού.

ΕΡΤ

«Έχω ζητήσει τη σύσταση επιτροπής στη Ν.Δ. που θα αναζητήσει λύσεις και παρεμβάσεις, αυτό περιμένετε από ένα υπεύθυνο κόμμα, δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι θα έλεγε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αν είμασταν εμείς στην κυβέρνηση, δεν θα το κάνω δεν είμαστε όλοι το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή