Έργα αναβάθμισης χώρων άθλησης και αναψυχής στη δυτική Αθήνα

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 14:53
UPD:15:02
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Δύο έργα άθλησης και αναψυχής στους δήμους Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας, συνολικού προϋπολογισμού 960.100 ευρώ, με χρηματοδότηση από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο έπειτα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αθήνας, Σπύρου Τζόκα.

Το πρώτο έργο αφορά στη λειτουργική αναβάθμιση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου, ώστε να αποτελέσει «χώρο άθλησης και προπόνησης πλήθους αθλητικών σωματείων του δήμου Χαϊδαρίου». Σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπεται η απομάκρυνση του φυσικού χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου, εμβαδού 8.600 τ.μ. και η διάστρωσή του με συνθετικό.

Το δεύτερο έργο αφορά στη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων δύο οικοδομικών τετράγωνων, εμβαδού 1.445 τ.μ, σε χώρους πρασίνου, αναψυχής και άθλησης των κατοίκων.

Στόχος είναι η ανάδειξη της περιοχής μέσα από την ποιοτική και αισθητική αναβάθμισή της. Επίσης, θα ακολουθήσουν εργασίες στο οδόστρωμα μεταξύ των δύο χώρων (επί της οδού Ρήγα Φεραίου), προκειμένου να υπάρξει οπτική και λειτουργική ενοποίησή τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 17:00
    ΕΡΤ 1 Σουηδία - Αγγλία
  • 20:00
    Novasports 1 ΑΕΚ - Μιετζ Λεγκνίκα
  • 21:00
    ΕΡΤ 1 Ρωσία - Κροατία
δείτε τις σημερινές 3 μεταδόσεις