Ολυμπιακός: Ο Γ. Μώραλης θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Β. Μαρινάκη στην προεδρία

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 17:43
UPD:17:52
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στον δήμαρχο Πειραιά και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη, θα παραχωρήσει τη θέση του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση των «στημένων αγώνων».

Ο νυν πρόεδρος του πρωταθλητή Ελλάδας υπογράμμισε επίσης στη δήλωσή του ότι η διαδικασία θα αναδείξει την αθωότητά του και για τις υπόλοιπες κατηγορίες.
 
Η δήλωση του κ. Μαρινάκη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μετά την πρόταση που έκανε ο κ. Μαρινάκης τέθηκε στη διάθεση του συλλόγου και κάλεσε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να παραμείνουν ενωμένοι και κοντά στην ομάδα.

Η δήλωση του κ. Μώραλη:

«Ως Δήμαρχος Πειραιά αναλαμβάνω την ιστορική ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στο σύλλογο της πόλης μας και στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας.

Για το λόγο αυτό τίθεμαι στη διάθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προκειμένου μετά την τιμητική πρόταση του Προέδρου να στηρίξω την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας, για τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο φυσικός ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όλοι οι Ολυμπιακοί απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ομάδα μας είμαστε παρόντες και ενωμένοι σαν μια γροθιά».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.