Στις 28 Νοεμβρίου επιβραβεύουμε τις Άριστες Επιχειρήσεις και αναδεικνύουμε τον Έλληνα Quality Leader of the Year

H ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ!
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 16:22
UPD:16:26

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 (ώρα 18.00) η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει τη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, για την απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence, Investors in People καθώς και του Βραβείου για τον Έλληνα Quality Leader of the Year 2017.

Όπως κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ, τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε μια εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων. 

Η εκδήλωση «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017» θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης» (Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Πατήσια), όπου αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων των 400 στελεχών, μελών της Εταιρίας, ακαδημαϊκών, εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την εκδήλωση απονομής υπάρχει η δυνατότητα περιήγησης των συμμετεχόντων στο «Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας», που φιλοξενείται στο φουαγιέ της ΕΕΔΕ. Στα ειδικά περίπτερα του χωριού οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μοιραστούν με τους επισκέπτες βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες από το ταξίδι τους προς την Αριστεία.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Genesis Pharma S.A., Uni–Pharma Α.Β.Ε.Ε., Intermed S.Α. Υποστηρικτές οι: Edenred, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη Α.Ε., ΜΕΓΑ Α.Ε. Χορηγοί Επικοινωνίας: Boussias Communications, European Business Review, περιοδικό Manager, Ναυτεμπορική, Skywalker.gr. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: Global Sustain, naftemporiki.gr και τηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.

Πληροφορίες: http://www.eede.gr/uploads/files/aristeia2017_281117.pdf

Σχετικά με το EFQM

Το EFQM, είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 25 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Το EFQM, με περισσότερα από 700 μέλη επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα αντλεί και μοιράζεται με τα μέλη του τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Πρακτικές μέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο. Το EFQM είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (EFQM Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Award). Το EFQM σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα διατηρεί Εθνικό Εταίρο – National Partner Organization (NPO) ενώ σημειώνεται ότι για την Ελλάδα και την Κύπρο τον επίσημο αυτό ρόλο κατέχει η ΕΕΔΕ.

Σχετικά με το IIP

Το Investors in People (IIP) δημιουργήθηκε το 1991 με πρωτοβουλία της Βρετανικής Κυβέρνησης και θεσμικών φορέων με σκοπό τη βελτίωση των επιχειρήσεων μέσα από την ανάπτυξη των εργαζομένων. Είναι το πρώτο ποιοτικά Πρότυπο που εστιάζει στο Ανθρώπινο Δυναμικό, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Αναγνώριση με το Διεθνές Πρότυπο IIP πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης σε συνάρτηση με το όραμα, τη στρατηγική και τις αξίες της, ενώ παράλληλα αποτελεί ένδειξη εξαιρετικού εργοδότη, αποδοτικού χώρου εργασίας  και  συνεχούς προσανατολισμού στην Αριστεία. 

Σχετικά με τον Quality Leader of the Year

Πρόκειται για ετήσιο πανευρωπαϊκό θεσμό που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα) και σε εθνικό επίπεδο από την ΕΕΔΕ. Σε συνέχεια της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο Ευρωπαίος Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Quality Leaders of the Year όλων των ευρωπαϊκών κρατών. Τον τίτλο αυτό έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές, από την έναρξη του θεσμού, οι Έλληνες αποδέκτες του βραβείου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Τμήμα Πιστοποιήσεων της ΕΕΔΕ, στο τηλ.: 210 2112000, κ. Δήμητρα Μπαρτζουλιάνου (εσωτ. 730), e.mail: certification@eede.gr και κ. Κατερίνα Δογκάκη τηλ.: 210211200 (εσωτ. 514), e.mail: certification1@eede.gr, fax: 210 2112020,  www.eede.gr

Προτεινόμενα για εσάς