Νέα καταγγελία κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 19:01

Ο Ρομπέρτο Καβάζος, Μεξικανός ηθοποιός που σπούδασε στη Βρετανία, κατηγόρησε τον βραβευμένο με Όσκαρ Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Καβάζος έγραψε χθες στη σελίδα του στο Facebook για τις συναντήσεις του με τον Σπέισι: «ήταν στα όρια της παρενόχλησης. Αν ήμουν γυναίκα, αναμφίβολα δεν θα δίσταζα να τις χαρακτηρίσω έτσι».

Ο Σπέισι, που έχει τιμηθεί δύο φορές με Όσκαρ, βρίσκεται ήδη στη δίνη του κυκλώνα, έπειτα από τις αποκαλύψεις του 46χρονου ηθοποιού Άντονι Ραπ.

O Μεξικανός ηθοποιός που γεννήθηκε το 1982 και μετείχε στην αμερικανική ταινία «Rush» (2013), σύμφωνα με τον ειδικευμένο ιστότοπο Imdb, δηλώνει πως γνώρισε τον Σπέισι όταν ο Αμερικανός σταρ ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Old Vic στο Λονδίνο, μεταξύ 2004 και 2015.

Ο Καβάζος έγραψε χθες στη σελίδα του στο Facebook για τις συναντήσεις του με τον Σπέισι: «ήταν στα όρια της παρενόχλησης. Αν ήμουν γυναίκα, αναμφίβολα δεν θα δίσταζα να τις χαρακτηρίσω έτσι».

«Είμαστε πολλοί που είχαμε μια ιστορία με τον Κέβιν Σπέισι», αναφέρει ο Καβάζος στην ανάρτησή του διευκρινίζοντας: «αρκούσε να είσαι άνδρας κάτω των 30 ετών για να νιώσει ο κύριος Σπέισι ελεύθερος να σε αγγίξει. Τις περισσότερες φορές, ο κύριος (Κέβιν Σπέισι) ήταν στο μπαρ του θεάτρου και έκανε επίδειξη επιμένοντας και ασκώντας πίεση σε όποιον του χτύπαγε στο μάτι. Έτσι συνέβη με μένα τη δεύτερη φορά που τον συνάντησα, αλλά ουδέποτε ενέδωσα. Όμως, ξέρω ότι ορισμένοι φοβήθηκαν να του πουν στοπ».

Ο Καβάζος πιστεύει ότι θα είναι πολλοί αυτοί που θα τολμήσουν να κάνουν αποκαλύψεις τις προσεχείς ημέρες και δηλώνει ότι δεν θα εκπλαγεί αν τελικά οι μηνύσεις είναι τόσες πολλές όσες αυτές κατά του Αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Ο 35χρονος ηθοποιός έγραψε στο Twitter ότι δεν θα μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης μετά τις αποκαλύψεις του. «Όλα ειπώθηκαν σε αυτά που έγραψα. Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω», σχολίασε απαντώντας σε δημοσιογράφους που του ζήτησαν συνέντευξη.

Προτεινόμενα για εσάς

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή