Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 10:35
UPD:11:21
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από το Σύνταγμα έως το ύψος του Hilton, λόγω συγκέντρωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία πραγματοποιεί σήμερα στάση εργασίας έως τις 13.00 στην Αττική και 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στην περιφέρεια.

Η Ομοσπονδία διεκδικεί «δωρεάν Υγεία, επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας, ένταξη στα ΒΑΕ, κατάργηση των μνημονίων για ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών», ενώ εκφράζει την αντίθεσή της στην αξιολόγηση.

Όπως αναφέρει, 45.000 υπάλληλοι και προϊστάμενοι Οργανικών Μονάδων όλων των επιπέδων, δηλαδή ποσοστό 90%, αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην αξιολόγηση. «Οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Υγεία και την Πρόνοια αρνούνται να κατηγοριοποιηθούν με την αξιολόγηση, η οποία θα είναι εργαλείο δυσμενών υπηρεσιών και μισθολογικών μεταβολών, χωρίς να λαμβάνεται υπ΄ όψιν ότι εργάζονται σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης 1 για 40 ασθενείς» σημειώνει η Ομοσπονδία.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή