Ο Φοίβος Καρακίτσος παρουσίασε το νέο του βιβλίο

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 12:15
UPD:15:25

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του  Φοίβου Καρακίτσου, με τίτλο «Η Αρχή της Αντίθεσης - Γιατί η θέληση για Δύναμη», την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Η εκδήλωση έγινε στο βιβλιοπωλείο Ιανός σε μια κατάμεστη αίθουσα, με το κοινό να μένει προσηλωμένο στις έντονες ανησυχίες που παρουσιάζει η έκδοση.

Ο  κ. Αναγνωστόπουλος (τ. Πρύτανης Χαροκόπειου και μέλος διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής) με τις εύστοχες και καθαρές τοποθετήσεις του, η κα Αμανατίδου (δικηγόρος) με την βαθύτερη ανάλυση του προσδιορισμού του ανθρώπου αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας, έδωσαν μια διαφορετική διάσταση στη βαθιά απόβλεψη της συμπεριφοράς του ανθρώπου και των κοινωνιών του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας –βουλευτής, πρώην υφυπουργός οικονομικών, ο κ. Γεώργιος Νικητιάδης -πρώην υφυπουργός τουρισμού, ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος -τέως υπουργός και πρώην διοικητής ΙΚΑ, ο κ. Σπήλιος Λίβανος -σύμβουλος επιχειρηματικότητας του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ανδρέας Καστανιώτης -βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, ο κ. Γιώργος Καραμαλίκης -Ναύαρχος εν αποστρατεία, ο κ. Κωσταντίνος Μαχαίρας -πρώην διευθύνων σύμβουλος ΑΒ, ο κ. Κωνσταντίνος Υφαντής -της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας, ο κ. Βερούκας -Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BAZAAR AE, πλήθος στελεχών της βιομηχανίας και του retail κ.ά.

Προτεινόμενα για εσάς

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή