Συνεχίζουν μαζί, ΑΕΚ και ΟΠΑΠ

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 15:10
UPD:15:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ ΑΕΚ, Τσινεμέλου Ελονού (Α), Δημήτρης Μωραϊτης (2ος Α), Ντελρόι Τζέιμς (Κ) και Δημήτρης Γιαννούλης (Δ), φωτογραφίζονται κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΚΑΕ ΑΕΚ και παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας, Αθήνα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017. 

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ ανακοίνωσε επισήμως η ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης, η Ένωση παρουσίασε τη νέα φανέλα που θα φορούν οι παίκτες, αρχής γενομένης από το ματς της πρεμιέρας της Α1 με τα Τρίκαλα (7/10).

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, με τους παίκτες να διαγωνίζονται σε σουτ σε μπασκέτες που είχαν στηθεί έξω από τα γραφεία του Οργανισμού.

Για λογαριασμό των παικτών ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα, τόνισε ότι : «Εμείς οι παίκτες ΑΕΚ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Είχαμε όλα τα εργαλεία για να πορευτούμε όλοι μαζί. Ο ΟΠΑΠ συμβάλλει και κοινωνικά και εμείς θέλουμε να είμαστε πρότυπο για τα παιδιά που μας βλέπουν».

Ο επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι η πιο ιστορική ομάδα για μένα, με πολλές μεγάλες στιγμές. Για τη νέα σεζόν ευχόμαστε στην ΑΕΚ καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στην συνέχεια ο Πάνος Μπόλας, Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, είπε: «Η συνεργασία της ΑΕΚ με τον ΣΚΡΑΤΣ έχει και εμπορική επιτυχία, γιατί οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Η σχέση αυτή "χτίζεται" πέρα από το γήπεδο και το πρακτορείο. Είναι πολύ σημαντική αυτή η χορηγία για εμάς και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη ΑΕΚ».

Από την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, τόνισε: «H ΑΕΚ πορεύεται μαζί με τον ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια. Την ιστορία την γράφουν οι άνθρωποι και ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία. Τους ευχαριστούμε όλοι μας μέσα από την ομάδα. Το "χτίσιμο" των αξιών είναι σημαντικό για εμάς, όπως και η καθολική συμμετοχή της ομάδας σε εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ.»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 15:00
    ΕΡΤ 1 Δανία-Αυστραλία
  • 18:00
    ΕΡΤ 1 Γαλλία-Περού
  • 21:00
    ΕΡΤ 1 Αργεντινή-Κροατία
δείτε τις σημερινές 3 μεταδόσεις