Ασάφεια «βλέπει» ο Χ. Θεοχάρης στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά

Αιχμές κατά του Στ. Θεοδωράκη
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 16:21
UPD:16:21
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θεωρώ ότι η διαδικασία η οποία εξελίσσεται απέχει από το να υπηρετήσει τη στόχευση να γυρίσει η χώρα μας σελίδα και να βρει ο κόσμος τον χαμένο του ενθουσιασμό και την αισιοδοξία, δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης για τη διαδικασία εκλογής αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, υποστηρίζει ότι υπάρχουν κενά στη διαδικασία τονίζοντας ότι έχουν κατατεθεί 10 υποψηφιότητες που δεν έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους ούτε σε μια κοινή διακήρυξη αρχών. «Δυσκολεύονται να συμφωνήσουν για την ηλεκτρονική ψηφοφορία και για το αν θα συζητήσουν όλοι μαζί ή όχι», συνεχίζει, ενώ θέτει το ερώτημα «σε ποια πολιτική κατεύθυνση θα κινηθεί το εγχείρημα;».

Ο κ. Θεοχάρης εκτιμά ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης με την απόφασή του να συμμετάσχει στη διαδικασία «ακυρώνει όλη τη μέχρι σήμερα ρητορική του», σημειώνει ότι «πρόκειται για μια ηρωική έξοδο από ένα εγχείρημα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς "στέρεψε" στην πορεία» και προσθέτει ότι «η ανάγκη που γέννησε το Ποτάμι είναι εδώ».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή