Πρίντεζης: Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην Εθνική

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 22:54
UPD:23:01
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN

Ο Γιώργος Πρίντεζης ενδεχομένως αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Εθνικής στον αποψινό αγώνα με τη Ρωσία, καθώς δεν έκρυψε ότι σκέφτεται αν μπορεί να ανταποκριθεί στο μέλλον.

«Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στην ομάδα. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα στην Euroleague, που διαφέρει από το ΝΒΑ, γιατί δεν έχουμε 3-4 μήνες ξεκούρασης, ίσως να μην μου ξαναδοθεί η ευκαιρία. Έτσι όπως πάει το πράγμα με 60-70 παιχνίδια, ταξίδια και προετοιμασία μετά από 25 μέρες είναι λίγο δύσκολο να ανταπεξέλθεις», δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού.

«Πρέπει να βρούμε μια λύση. Δεν είναι μόνο το θέμα της ξεκούρασης, αλλά και ο τομέας της βελτίωσης. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Μακάρι να ξαναβρεθώ στην Εθνική, το θέλω πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω, θα φανεί σε τι κατάσταση θα είμαι», πρόσθεσε.
 
Και κατέληξε: «Υπάρχουν φουρνιές που πάνε μέχρι το τέλος, άλλες που δεν είναι τόσο καλές. Είναι χαρά να βρισκόμαστε εδώ, ασχέτως αποτελέσματος. Έχουμε πάρει 5 μετάλλια τα τελευταία 25-30 χρόνια. Δεν είναι ότι έχουμε καλομάθει. Να χάνουμε όπως σήμερα, αλλά να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.