Γ. Καμίνης: Και δήμαρχος και επικεφαλής του νέου φορέα

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 09:53
UPD:10:47
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων, καθώς εκλέχτηκα για συγκεκριμένη θητεία και ήταν γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα», δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης στον ΣΚΑΪ. «Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, μαζί με το επιτελείο μου, στον δήμο» πρόσθεσε. 

Υπενθύμισε δε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος την περίοδο που ήταν δήμαρχος ίδρυσε πολιτικό φορέα και πολλοί δήμαρχοι ήταν ταυτόχρονα κορυφαία και ενεργά πολιτικά στελέχη των κομμάτων τους.

Ο κ. Καμίνης εκτίμησε ότι η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα και έκανε λόγο για πολιτικό σεισμό που θα προκαλέσει αναταράξεις και αντιδράσεις στο πολιτικό σύστημα.

Τάχθηκε εκ νέου υπέρ της ηλεκτρονικής διαδικασίας ψηφοφορίας και της συμμετοχής εξ αποστάσεως νέων από το εξωτερικό. Μίλησε για έναν ομοιογενή φορέα που «δεν αποκλείει κανέναν από κανένα κόμμα», τονίζοντας πως όλοι είναι συνιδρυτές.

Ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε πρώιμο το ερώτημα με ποιον θα συνεργαστεί ο νέος φορέας μετεκλογικά, σημειώνοντας πως μετά την εκλογή θα πρέπει να διαμορφωθεί το πρόγραμμα.

Στην ερώτηση αν θα πρέπει να απομακρυνθούν "βαρίδια" από το κόμμα είπε: «Δεν αποκλείεται εκ προοιμίου κανείς...όλα αυτά τα λύνει η ζωή...»

Δημοφιλή