Β. Κικίλιας: Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας δεν θα πήγαινα στη ΔΕΘ

Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 11:17
UPD:15:57
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας

Επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας λέγοντας ότι «αν ήμουν ο κ. Τσίπρας, δεν θα πήγαινα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης» και προσθέτει ότι οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτα από έναν πρωθυπουργό οι οποίος δεν έχει τηρήσει ούτε μια λέξη απ’ όσα έχει υποσχεθεί.

Στον αντίποδα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πει συγκεκριμένες εξαγγελίες που θα εστιάζουν στην πάση θυσία μείωση της φορολογίας και στην προσέλκυση επενδύσεων.

Σχετικά με την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα ο κ. Κικίλιας αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξε στις γαλλικές εκλογές τον κ. Μελανσόν, δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν ξέρει να αξιοποιήσει κανένα “δώρο” από όπου και αν προέρχεται. Το μόνο που ξέρει, είναι να υπερφορολογεί αγρίως τους Έλληνες και να τους σερβίρει συνεχώς νέα μέτρα. Για να δει ξανά η χώρα φως στο τούνελ, βασική προϋπόθεση είναι να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση».

Παράλληλα για τα εργασιακά λέει για την αρμόδια υπουργό κα Αχτσιόγλου ότι είναι μια συμπαθής και νέα πολιτικός που ενδεχομένως να έχει …ιδρυματιστεί από τα νέα της καθήκοντα. «Ας συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ηλικίας της, με τα παιδιά της γενιάς που μεταναστεύουν για μια καλύτερη ζωή, για να αντιληφθεί πως στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν ευημερούν ούτε οι αριθμοί, ούτε οι άνθρωποι», προσθέτει ο κ. Κικίλιας ενώ με αφορμή άλλη ερώτηση χαρακτηρίζει τουλάχιστον υποκριτικό «ο πρωθυπουργος να επισκέπτεται επιχειρήσεις που κυριολεκτικά έχει τσακίσει με την φορομπηχτική πολιτική του».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κατηγορεί επίσης χαρακτηριστικά την κυβέρνηση ότι έχει κάνει business plan την πολιτική απάτη ενώ σε ο,τι αφορά τη ΝΔ και το μήνυμα μετά το κόψιμο του γιου του Γιάννη Τραγάκη, λέει ότι το θέμα δεν ήταν προσωπικό αλλά «κανένας δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και την αρμοδίων οργάνων του κόμματος».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή