Ένωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης στήνουν νέο δικομματισμό

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 13:33
UPD:13:56
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για «παιχνίδια εξουσίας» με «θύμα την κοινωνία» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας τις σημερινές ομιλίες των κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθούν να στήσουν νέο δικομματισμό. Ο μεν κ. Μητσοτάκης, ονομάζει φοροκαταιγίδα αυτό που συμβαίνει σήμερα και είναι όντως φοροκαταιγίδα, μόνο που όλοι αυτοί οι φόροι εφευρέθηκαν και ίσχυσαν και στην περίοδο της Ν.Δ. Επομένως φοροκαταιγίδα δεν είναι μόνο σήμερα, φοροκαταιγίδα ζούμε από το 2009, χωρίς καμία προοπτική διεξόδου από την κρίση» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

«Ο δε κ. Τσίπρας», συνεχίζει η Ένωση Κεντρώων, «μη έχοντας να δώσει τίποτα στη Θεσσαλονίκη, άλλοτε τα βάζει με τη σημαία, άλλοτε στηρίζει τους κομμουνιστές, άλλοτε μιλάει για μείωση της ανεργίας, ενώ ξέρει ότι η μείωση προέρχεται από την φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό και οι όποιες νέες θέσεις εργασίας είναι θέσεις ολιγόωρης και υποπληρωμένης απασχόλησης».

«Εν τέλει» καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, «αυτός ο νέος δικομματισμός που επιδιώκουν μάταια να στήσουν, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι ένα παιχνίδι εξουσίας με μόνιμο θύμα την κοινωνία, η οποία θα καλείται πάντα να πληρώνει τα λάθη των κυβερνήσεων».

Δημοφιλή