Κυρ. Μητσοτάκης: Το θλιβερό κεφάλαιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 10:30
UPD:11:44
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ο κ. Τσίπρας, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, οδήγησε τη χώρα το 2015 στο χείλος του γκρεμού. Του θυμίζουμε ότι σώθηκε χάρη στη δική μας υπεύθυνη στάση» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

A- A A+

«Θράσος» και «αλαζονεία» καταλόγισε στον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο της χθεσινής τηλεοπτικής συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, οδήγησε τη χώρα το 2015 στο χείλος του γκρεμού. Του θυμίζουμε ότι σώθηκε χάρη στη δική μας υπεύθυνη στάση» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «η ανικανότητα και ο τυχοδιωκτισμός» του Πρωθυπουργού «προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην οικονομία μας, την οποία οι Έλληνες πληρώνουν - και θα πληρώνουν ακριβά -με αυξημένους φόρους και μειωμένους μισθούς και συντάξεις».

«Οι ευθύνες για όσα συνέβησαν είναι πρωτίστως δικές του. Δυστυχώς, όμως, δεν διδάχτηκε τίποτα» συνέχει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι «εξακολουθεί να προκαλεί με την αλαζονεία του» και ότι «υποτιμά προκλητικά τη νοημοσύνη των πολιτών».

ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ
«Στην οικονομία, έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι θα βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια, όταν την έχει ήδη δεσμεύσει σε λιτότητα διαρκείας. Και στους υπόλοιπους τομείς, με ιδεοληψίες και αυταρχισμό, χτίζει το δικό του κομματικό κράτος» υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το θλιβερό κεφάλαιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει» συμπλήρωσε για να επαναλάβει ότι «η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή