Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκινά την περιοδεία του

Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου
Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 09:30
A- A A+

Συνεχίζοντας το μακρύ ταξίδι της «Μικρής Βαλίτσας», ο τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης και η μουσική του παρέα ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μία συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

«Ξεκινήσαμε, ηχογραφώντας σε κάποιο υπόγειο, και καταλήξαμε να γυρίζουμε ασταμάτητα τη Γη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. «Αυτή η συνεχής μετάβαση από το μοναχικό στο συλλογικό χαρακτηρίζει τη ζωή και την τέχνη μας. Υπάρχει γνήσια αμοιβαία χαρά στη συνάντηση με τους ακροατές. Υπάρχει ενέργεια, επικοινωνία, άνεση, ευγένεια, συμμετοχή όλων σε κάτι ζωντανό, αληθινό και πολύτιμο.

Το σχήμα απαρτίζουν σπουδαίοι μουσικοί, που σέβονται την τέχνη τους και την ασκούν με ενθουσιασμό και πάθος. Κάθε ένας τους αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο. Τον προσφέρουν απλόχερα, χτίζοντας από κοινού την ιδιαίτερη κοινή μας αισθητική. Τα τελευταία τρία χρόνια λοιπόν, ζούμε, παλινδρομώντας ευχαρίστως από τη δημιουργία στην καταστροφή. Και αυτήν τη ζωή μοιραζόμαστε με τους ακροατές, όποτε τραγουδάμε. Όποτε, με τρεις νότες και δυο λέξεις, προσπαθούμε να συλλαβίσουμε το όνειρο και την πραγματικότητα με τρόπο αδιαχώριστο».

Συντελεστές

Μουσικοί: Γιώργος Καλούδης: βιολοντσέλο - κρητική λύρα, Μανόλης Πάππος: μπουζούκι - λαούτο, Φώτης Σιώτας και Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί, Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο, ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας και Βασίλης Δρούγκας, φωτισμοί: Κωνσταντίνος Μαργκάς, φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης.

Πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100 - Γκάζι, τηλ.: 213 0109300 και 213 0109324. Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: 13 ευρώ, ταμείο: 15 ευρώ.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή