«Ο Αγριάνθρωπος»: Το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Κωνσταντάτου

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 12:50

Στις 6 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο «Ο Αγριάνθρωπος», που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό Οίκο Καλέντη.

Μία άλλη πλευρά του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου θα αναδειχθεί για τέταρτη φορά στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αργυρούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» (λεωφ. Κύπρου 68). Η συγγραφική, αν και ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του συγγραφέα.

Στις 6 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο «Ο Αγριάνθρωπος», που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό Οίκο Καλέντη.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που διαδραματίζεται παράλληλα σε δύο εποχές, την δεκαετία του ’80 με την εκλογή του Ανδρέα Παπανδρέου και την «Αλλαγή», αλλά και στο σήμερα, στην εποχή της κρίσης και των μνημονίων. Έχουν άραγε σχέση μεταξύ τους οι δύο αυτές παράλληλες ιστορίες, οι πρωταγωνιστές και τα πάθη τους;

Για την έκδοση θα μιλήσουν η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Το πρώτο βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντάτου, με τίτλο «Η Τελευταία Ευκαιρία», κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Γκοβόστη, το 2010 από τις εκδόσεις Ιβίσκος κυκλοφόρησε το «Απέναντι στο Πεπρωμένο», και το 2012, από τις ίδιες εκδόσεις, «Ο Έλληνας Αντιβασιλιάς του Σιάμ». 

Προτεινόμενα για εσάς

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή