Καταγγέλλει προπηλακισμούς παικτών στο Καραϊσκάκη ο Πλατανιάς

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 23:53
UPD:02/04/2017 16:26
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Απίστευτες καταγγελίες από την ΠΑΕ Πλατανιάς για τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος που ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης, Γιώργος Παράσχος, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απαντήθηκε λίγη ώρα αργότερα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Χανιώτες. Ανακοίνωση στην οποία καταγγέλουν προπηλακισμούς παικτών και του τεχνικού επιτελείου, ενώ με άκρως ειρωνικό χαρακτήρα δεν παρέιψαν να ευχαριστήσουν τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς για τα όσα συνέβησαν στο φαληρικό γήπεδο: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία της στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η επιτροπή «υποδοχής» στο πούλμαν, το κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας μας, καθώς και οι προπηλακισμοί παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο, επειδή ο Πλατανιάς «τόλμησε» να προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπορούν να αμαυρώσουν την, κατά τα άλλα, άψογη ποδοσφαιρική βραδιά».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.