Επιτροπή Μπλόκων: Καταδικάζουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 13:34
UPD:13:39
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση,  «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είτε με τον διάλογο, είτε με τον αυταρχισμό είναι αποφασισμένη να επιβάλλει στους μικρομεσαίους αγρότες και στο  λαό όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που συμφωνήθηκαν με τους ‘θεσμούς’ στο πλαίσιο των μνημονίων, όπως κι αυτά που περιλαμβάνονται στην ΚΑΠ της Ε.Ε.».

Τον «αυταρχισμό» της κυβέρνησης, που «χρησιμοποίησε τα ΜΑΤ ενάντια στην κινητοποίηση των αγροτών από την Κρήτη» καταδικάζει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων με ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση,  «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, είτε με τον διάλογο, είτε με τον αυταρχισμό είναι αποφασισμένη να επιβάλλει στους μικρομεσαίους αγρότες και στο  λαό όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που συμφωνήθηκαν με τους ‘θεσμούς’ στο πλαίσιο των μνημονίων, όπως κι αυτά που περιλαμβάνονται στην ΚΑΠ της Ε.Ε.».

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση για τον εορτασμό της 107ης Επετείου του Κιλελέρ, την Κυριακή 19 Μάρτη στις 12:30 το μεσημέρι και καταλήγει: «Κολίγοι στα νέα ‘τσιφλίκια’ των μεγαλοεπιχειρηματιών, των τραπεζιτών, των μονοπωλιακών ομίλων δεν θα γίνουμε».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή