Ανακοίνωσε τον Κωστένογλου ο Άρης

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 19:24
UPD:19:39
FACEBOOK/ARIS F. C.

Ο νέος προπονητής του Άρη, που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Νίκο Καρύδα, έκανε το απόγευμα της Τρίτης την πρώτη του προπόνηση.

A- A A+

Προπονητής του Άρη και με τη... βούλα είναι από σήμερα ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο 47χρονος τεχνικός είχε συμφωνήσει με τους διοικούντες την ΠΑΕ εδώ κι αρκετές ημέρες, ωστόσο, η επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε στη διάρκεια της ημέρας. Ο νέος προπονητής του Άρη, που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Νίκο Καρύδα, έκανε το απόγευμα της Τρίτης την πρώτη του προπόνηση.

Η ανακοίνωση των «κιτρίνων»: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Κωστένογλου.

Η συμφωνία με το νέο προπονητή της ομάδας μας, τον οποίο παρουσίασε σήμερα το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, είναι για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Νίκος Κωστένογλου, που γεννήθηκε στις 03/10/1970 στην Καβάλα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την αγωνιστική περίοδο 2007-’08, ως βοηθός του Λορένζο Σέρα Φερέρ στην Α.Ε.Κ., αναλαμβάνοντας χρέη πρώτου προπονητή τον Φεβρουάριο του 2008 (στον πάγκο της Α.Ε.Κ. επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2011).

Επόμενοι σταθμοί στην προπονητική του καριέρα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, η Λάρισα, η Ξάνθη, η κυπριακή Ανόρθωση, ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς και η εθνική Ελλάδας ως συνεργάτης του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Στο τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ, μαζί με τον Νίκο Κωστένογλου, εντάχθηκε και ο Νίκος Καρύδας, ο οποίος – ως γνωστόν- είχε εργαστεί στην ομάδα μας τη σεζόν 1998-’99 και 2001-2003.»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις