Β. Αποστόλου: Με εποικοδομητικό πνεύμα μπορούν να υπάρξουν λύσεις

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 15:31
UPD:15:33
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου

A- A A+

«Αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, εν όψει της συνάντησης που θα έχει την Παρασκευή με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. 

Ακόμη, είπε ότι φιλοδοξεί να είναι μια συνάντηση «όχι απλά για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μια σύσκεψη εργασίας με ουσιαστικό περιεχόμενο για το παρόν και το μέλλον του αγροτικού τομέα» για αυτό και σε αυτήν θα συμμετέχουν και οι αρμόδιοι υπουργοί για θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά, περιβαλλοντικά.

Σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, μπορούν να βρεθούν λύσεις, στο πλαίσιο «πάντα των δεσμεύσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικονομία και η χώρα».

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πάντα μέσα από τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεις βγαίνουν και ουσιαστικά αποτελέσματα. Ξεκινάμε λοιπόν με κοινή πρόθεση, αυτό τουλάχιστον φάνηκε και από την πλευρά των αγροτών, να συζητήσουμε σε βάθος και ουσιαστικά και να καταλήξουμε κατά το δυνατόν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα», κατέληξε.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή