Μπαλτάκος: «Σε άλλο κανάλι το ματς με τον Λεβαδειακό εάν δεν πληρώσει η NOVA»

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 13:30
UPD:13:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ξεκαθαρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί νομικά κατά της διοργανώτριας αρχής και όχι της NOVA (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στα άκρα είναι αποφασισμένος ο Παναθηναϊκός να πάει το θέμα με τη NOVA και τη Super League, εάν το συνδρομητικό κανάλι δεν πληρώσει τα χρήματα που οφείλει.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM για το θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί νομικά κατά της διοργανώτριας αρχής και όχι της NOVA κι επίσης ότι θα γίνουν οι ενέργειες για να μεταδοθεί το επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό από άλλο τηλεοπτικό φορέα εάν δεν τακτοποιηθεί το πρόβλημα.

«Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιες πρακτικές. Εμείς θα κάνουμε αγωγή κατά της Λίγκας και όχι κατά της NOVA και αυτό είναι το "πλαγιαστικά" που λέμε νομικά. Για τον λόγο που η Λίγκα δεν κινείται κατά της NOVA δεν γνωρίζω κάτι. Αν κάποιες ομάδες δεν θέλουν είναι δικό τους θέμα εμείς θα κάνουμε τις δικές μας ενέργειες. Δεν ερωτάται η Λίγκα δικαστικά, από την στιγμή που μας χρωστάει τα λεφτά εμείς θα τα διεκδικήσουμε. Δεν μπορεί να κάνει κάτι η Λίγκα από νομικής πλευράς αφού χρωστάει. Δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια τα νούμερα που χρωστάει η NOVA στη Λίγκα. Υπάρχουν καθυστερήσεις και υπάρχουν ρήτρες για τις καθυστερήσεις και θα τις διεκδικήσουμε», τόνισε ο έμπειρος νομικός και συνέχισε:

«Αποσύρουμε τον εκπρόσωπο μας γιατί αν ένας χώρος δεν σε σέβεται δεν έχεις κανέναν λόγο να τον σέβεσαι. Η απόφαση αυτή, είναι όπως λέμε στον στρατό μέχρι νεοτέρας. Αν δεν σε πληρώσει η NOVA έχεις δικαίωμα να κάνεις επίσχεση. Αν η Λίγκα δεν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες θα ζητήσουμε από το δικαστήριο να μας αφήσει να μεταδοθεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό από άλλον τηλεοπτικό φορέα. Είναι διαχρονικό το πρόβλημα με τους αγωνιστικούς χώρους. 

Σε δύο μέρες αναμένουμε αποτέλεσμα για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αν κερδίσουμε, το ματς με τον Λεβαδειακό θα μεταδοθεί από άλλο κανάλι. Αν μιλάμε για τα χρήματα θα ζητήσουμε να δεσμευθούν. Κάποτε αυτά τα χρήματα θα τα βρεις, είναι ένα μέτρο εξασφάλισης. Δεν μπορεί να σου λένε 15/1 θα πάρεις τα χρήματα και να μην τα παίρνεις.»

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις