Γ. Μπουτάρης: Πολύ δύσκολη η κατάσταση με τον χιονιά

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 18:47
UPD:18:51
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Έχουμε πρόβλημα με τις αλατιέρες, πάγωσαν· τις είχαμε προετοιμάσει από προχθές και το αλάτι πέτρωσε. Έχουμε και δεύτερο πρόβλημα με τις υδροφόρες, καθώς το θαλασσινό νερό πάγωσε» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης (φωτ. αρχείου).

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση με τον χιονιά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας πως τέτοιες θερμοκρασίες έχουν να σημειωθούν 50 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Πρακτορείο 104,9 FM», αναφέρθηκε στο πρόβλημα που προέκυψε με τις αλατιέρες του δήμου

«Έχουμε πρόβλημα με τις αλατιέρες, πάγωσαν· τις είχαμε προετοιμάσει από προχθές και το αλάτι πέτρωσε. Έχουμε και δεύτερο πρόβλημα με τις υδροφόρες, καθώς το θαλασσινό νερό πάγωσε» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης, επισημαίνοντας πως φορτηγά του δήμου ρίχνουν αλάτι στους δρόμους, εργαζόμενοι με κομπρεσέρ σπάνε τον πάγο και εργαζόμενοι στην καθαριότητα έχουν ριχτεί στη μάχη για να καθαρίσουν τους δρόμους από το χιόνι.

Ο κ. Μπουτάρης απηύθυνε έκκληση στον ΟΑΣΘ να βάλει αλυσίδες στα λεωφορεία, στον Εμπορικό Σύλλογο να μην ανοίξει τα καταστήματα αύριο, στους καταστηματάρχες να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια μπροστά από τα μαγαζιά τους και στους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα για άσκοπες μετακινήσεις στην πόλη.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή